Top Image

A DAY WITH WFTH

Posted on: 19.9.13WFTH gelooft in de kracht van woorden. Een mooie quote, een regel uit een favoriet gedicht, een lief berichtje van een vriend: de juiste woorden hebben de gave om te ontroeren, te inspireren. Met een WFTH-armbandje draag je deze woorden altijd bij je.” Voor de readymade collectie koos WFTH zelf een aantal favoriete quotes, maar het liefst maken ze armbanden met een tekst die door de jezelf gekozen is.

Meestal is zo’n custom-made armband een cadeau met een speciale aanleiding. We hebben inmiddels alles al voorbij zien komen. Zoals een jongen die een lief gedichtje schreef voor zijn vriendinnetje (omdat ze al drie maanden verkering hadden) of een bruid die voor al haar bruidsmeisjes een armbandje kocht en ons daarna foto’s van de bruiloft mailde, maar ook mooie inspirerende quotes, bedoeld om mensen die een hele moeilijke periode doormaken een hart onder de riem te steken.”

En dat is precies wat WFTH voor ogen heeft met de armbanden: een heel persoonlijk sieraad dat niet alleen mooi is, maar tegelijk ook een bijzondere betekenis voor de drager heeft.
Maar uiteraard wordt het oog ook niet vergeten. Het design van de leren wikkelarmbandjes is clean en eenvoudig, zodat de woorden echt de hoofdrol spelen. De bandjes zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Dit najaar voegt WFTH twee nieuwe (limited edition) kleuren toe aan haar palet: Denim en Plum. Hiermee sluit de collectie naadloos aan op de trends voor het komende seizoen. 

 

0 reacties :

Een reactie posten

 

MIEN PRONKJEWAIL © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger