Top Image

ROAD TRIP #2

Posted on: 20.7.15
Na de modefabriek zijn we een klein stukje Amsterdam in gereden. Want "de hallen" in Amsterdam stonden al heel lang op mijn lijst om te gaan bekijken. De plek waar ooit de eerste elektrische trams in Amsterdam werden onderhouden heeft een nieuw leven gekregen en wat voor leven. Er zitten nu prachtige winkels, ateliers en werkplaatsen in! En dan niet te vergeten de "Food" hallen. Waar je bij allemaal kleine tentjes van alles heerlijks kan uit proberen. De sfeer is er geweldig (voor de echte Groningers voelt het alsof het Noorderzon is! )

We hadden eigenlijk te weinig tijd om alles goed te bekijken en het was ook nog eens zondag dus niet alles was open. Maar wat een geweldige plek. Zo lopen we als eerst de Local Goods store in. In tijden van flagshipstores en massaproductie wil de Local Goods Store meer pit geven aan de slapende retail scene. Alles in de winkel vertelt een verhaal en komt direct bij lokale en onafhankelijke makers vandaan. Daar houden wij natuurlijk van! We lopen daarna de hallen door en lopen al snel tegen de mini market aan. Waar design producten worden verkocht in groene kratten. Zeker een aanrader om even naar binnen te lopen!

Tegen die tijd is het al wat laat en is het tijd om naar onze volgende bestemming te gaan. We nemen een heerlijke hotdog bij Bulls and Dogs to go. Waar alle worsten worden gemaakt volgens authentiek recept en ambachtelijk gedraaid. Iedere hotdog heeft zijn eigen naam, saus en topping en ons menu bestaat inmiddels uit meer dan tien verschillende smaken. Wij nemen als we dan toch uit veel smaken mogen kiezen altijd hetzelfde, maar ze waren heerlijk! Daarna snel terug naar de auto, want de volgende bestemming is Arnhem! Waar we een nachtje slapen en een koffie date hebben!


0 reacties :

Een reactie posten

 

MIEN PRONKJEWAIL © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger