Top Image

ROAD TRIP #1

Posted on: 18.7.15Het leuke van ons vak is (ook vaak onze valkuil want we willen natuurlijk overal naar toe) is dat we vaak op road trip gaan! Het is nog leuker als je dit samen met je partner in crime kan doen! Zo hadden we vorige week een afspraak op de modefabriek met Miss Green. Dus we konden het niet laten om daar een kleine trip van de maken. Want je bent toch al helemaal onderweg naar het verre Amsterdam! We zijn op tijd vertrokken en eerst naar de Modefabriek gereden. Het bleek dat ontwerp label Vij5 en storytiles buiten de modefabriek een mooie plek hadden gekregen om hun nieuwe collectie te presenteren! Daar moesten we natuurlijk even gedag zeggen (als mede ontwerp beursgangers) ! Een grote kop koffie, goed bijgekletst, up to date over de nieuwe producten voor in FOLK, maar wel een dik uur later stappen we de beurs vloer op.

We weten de weg, dus rechtstreeks door naar MINT. Waar Miss Green staat. Miss green staat voor kwaliteit en comfort. Voor items gemaakt van biologische katoen, duurzaam bamboe en non mulesing wol. Voor tijdloze jurkjes, hippe broeken en leuke tops. Voor draagcomfort bij iedere gelegenheid. Voor kwaliteit en persoonlijkheid en dit zien we ook terug in de collectie van 2016. Enthousiast hebben we alles goed bekeken en een mooie selectie gemaakt. Volgend jaar hebben wij in FOLK een nog grotere collectie van Miss Green. (jheee feest!) Op Mint staan veel mooie merken, veel zijn er terug te vinden in de KOKOTOKO in Groningen en zijn echt te moeite waard om eens naar te kijken. Hiervan weet je dat ze 100% eerlijk zijn gemaakt, en dat is toch veel waard!

Op de terug weg naar de auto, komen we nog tas design, pixels to art,  en RillagoRilla tegen. Deze nieuwe producten zal je zeker snel in FOLK terug zien. Maar het is ook vooral leuk om de mensen achter de merken te spreken. We hadden de dag strak geplant, want er moest meer gezien worden in Amsterdam, maar we waren zo bijna de hele dag kwijt. We zijn dan ook nog even snel in het fotohokje gesprongen en daarna gauw naar onze volgende programma punt...
0 reacties :

Een reactie posten

 

MIEN PRONKJEWAIL © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger