Top Image

road trip #3

Posted on: 16.10.15 Het was weer zo ver! Tijd voor een road trip. Dit keer samen met Francien (beste vriendinnen kan je altijd overal mee naar toe nemen! Altijd pret!)  Want na het lezen van het 356 dagen succesvol boek waren we enthousiast. Het boek is zeker een aanrader voor als je er niet uit komt wat je ook al weer aan het doen was en hoe je dat weer terug krijgt. Wij waren dan ook zo nieuwsgierig om ook naar de kennismakings-seminar te gaan in Amsterdam. Deze begon om 9 uur s'morgen. Dan krijg je al het eerste dilemma, gaan we met de trein of met de (power machtige, brengt ons overal naar toe c1) auto. Dat we een half uur langer in ons bed konden blijven liggen als we met de auto zouden gaan gaf de doorslag. We gingen met de auto.... Dat was even een grote fout! (lees: auto rijden in Amsterdam is een hel! Helemaal wanneer je een parkeer plek hebt gereserveerd maar deze plek nooit kan vinden, dus rondjes om het centraal station blijft rijden want je mag nergens heen, en waar kwamen als die fietsers vandaan!) Maar goed, al met al waren we maar een half uur te laat.

De lezing was inspirerend, maar doordat Frans en ik het hele boekje door hadden gespit, onder geschreven  en besproken  hadden was het erg leuk om iedereen te zien, maar niet echt spannend. Maar we hebben met geweldige mensen gepraat en ook wij vinden Jip een held! Voor iedereen die het boek nog niet heeft gelezen is het wel een hele leuke manier om in aanraking te komen met 265 dagen succesvol. Wij zeggen doen!

Daarna was het natuurlijk tijd voor lunch. Waar dat beter te doen dan in de Foodhallen! Wat blijft dit een geweldige plek. De sfeer is er fantastisch. De winkels er om heen worden steeds mooier en zijn super inspirerend. Zo zijn we bij Charly + Mary binnen geweest. Mooie compacte winkel met een eenvoudig maar mooi interieur. (tweede en derde foto). Daarna hadden we echt honger. Zoals iedereen weet moet je nooit boodschappen doen als je honger hebt, zo moet je ook niet de Foodhallen binnen lopen! Wat een keus! We hebben samen verschillende dingen gegeten van Meneer Temaki en Vietview. Met natuurlijk een goed gevulde nutela crepe als toetje (je kunt nooit genoeg nutella hebben op 1 dag!) Je snapt dat we hierna weg gerold konden worden en we moesten nog een best stuk! Het laatste stukje hebben we dan ook door de volle buik, zere voeten (want al die geweldige hotspots liggen best ver uit elkaar) en de regen in een snel tempo gedaan.

Bij Hutspot  aan de Rozengracht hebben we alleen het tempo even verlaagd. Ik was nog niet op hun tweede locatie geweest en dat terwijl ze er al een jaar zitten. Dit blijft een heerlijke plek om inspiratie op te doen en heerlijk te winkel of koffie te drinken. De ruimte leent zich er helemaal voor. Wij waren onder de indruk!

Zere voeten, nat geregend, voldaan en misschien ook wel nu een beetje aan het zeuren op dit moment zijn we naar de auto gegaan. (We hebben zelfs de negen straatjes overgeslagen. Dat zegt wel wat in wat voor staat wij waren) En daar kwam de volgende pret... dit was de dag met de meeste file in 1 jaar. Voor de volgende keer nemen wij dus de trein.. na negenen (want er was ook staking! dubbel pret) met een NS fiets dus.... We hebben dus geleerd en gewonnen.


0 reacties :

Een reactie posten

 

MIEN PRONKJEWAIL © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger